tiistai 14. tammikuuta 2014

Vapaa tiistai

En oikeastaan enää koskaan ole vapailla arkipäivisin. Vaikka tiedän olevani tietyllä tapaa onnekas kun olen aina viikonloput vapaalla, niin silti tavallaan kaipaan vuorotyön parhaita paloja eli arkivapaapäiviä. Viikonloput kun tulee helposti bookattua täyteen kaikkea, kun taas arkivapaalla on lupa olla tekemättä yhtään mitään jos ei huvita. Ja jos huvittaa, niin useat asiat toimivat paremmin kuin viikonloppuina.

Eilen esimerkiksi pystyin istumaan Minibaarissa pitkälle iltaan (tilaamassa baarimikolta kaverin kanssa aina "juoman"). Kävelin maanantaina puolilta öin kotiin ja keskusta oli ihanan tyhjä. Jos muuten tykkäätte käydä oikeasti drinkillä, niin suosittelen Tampereella minibaaria. 



Tänään heräilin liian myöhään ja söin aamupalaa sängyssä. Juon aina teen tuosta ystävä-kupista, kahvin aina jostain muusta. Miksi näin, en osaa sanoa. Smoothien tein heittelemällä blenderiin hiukan mitä sattuu, tänään appalsiinumehun lisäksi mangokuutiota, vadelmaa, varsiselleriä, päärynän joka ei olisi nähnyt enää huomista, banaanin sekä minttua.



Lueskelin Trendiä ja suunnittelin ihan rauhassa tulevaa. Tuohon kalenteriin on merkitty Pohjoismaiden kuninkaallisten syntymäpäivät erikseen. Erittäin hyödyllistä tietoa, kiitos Claes Ohlson.


Jäin koukkuun blogeihin ja tajusin, että joudun hyppäämään bussiin jotta ehdin kampaajalle. Ulkona oli todella kaunista.


Bussi oli tietenkin 10min myöhässä, joten kävellen olisin ollut samaan aikaan perillä, tiukalle meni. Tämän takia en juuri koskaan kulje bussilla. Inhoan odottamista ja harvoin olen kuitenkaan bussilla ajoissa.



Tänään päällä ruskeat nahkasaappaat, farkut ja hattaratakki. Lämpöisiä lempijuttuja talvipakkaseen. Tuo takki on kieltämättä lunastanut vahvan paikan vaatekaapissani. Parhaimmillaan se on nyt, kun on kylmä. Tosin uusi toppaparka olisi myös enemmän kuin tervetullut!

Lopun päivää olen ihmetellyt kotona. Hain uudesta Kuninkaankadun Watami Sushista vähän lounasta, nukuin päiväunet ja nyt pitäisi aloittaa Suuri Vaatekaapin Puhdistusoperaatio.

Muistatteko syksyllä kun julistin, etten tarvitse mitään ja vaatekaapissani on kivoja ja toimivia juttuja? No, unohtakaa se. Tämän vuoden puolella ei ole sitten toiminut juuri mikään. Paitsi ehkä hattaratakki ja mustat neuleet.

EN: My day today. It's really beautiful here... finally we have snow <3

6 kommenttia:

  1. Haha! Toi vaatekaappiongelma on niin perus! xD Heti, kun tuntuu siltä, että vaatekaapissa on riittävästi kivoja vaatekappaleita, kausi vaihtuu ja hupsheijaa mikään ei enää kelpaakaan! :D

    Sun vapaapäiväsi näyttää ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, näinhän se on. Mutta en nyt sitten tiedä, kun tuntuu että se ongelma on nimenomaan vaateiden istuvuudessa (joulukilot?)... ja jotenkin kaikki näyttää kivalta vain muiden päällä. Ehkä täytyy vetää pari lenkkiä ennenkuin myy koko omaisuutensa :D Vapaapäivä teki kyllä hyvää. Oli hyvä mieli.

      Poista
  2. Aww voi että. Tulipa hymyilevä olo tätä lukiessa. Ei tämä talvi / elämä niin kamalaa aina olekaan. Kun on arkivapaa ;) Mulle siunaantunut niitä tälle viikolle kolme, käveltiin miekkosen kanssa äidilleni makaronilaatikko-lounaalle (AURINGONPAISTEESSA ♥) ja voisi koittaa heräillä aikaisin myös huomenna. Tässä kipeenä on mennyt unirytmit ihan päälaelleen ja aamun pikkutunneilla kömpinyt nukkumaan, seuraava (pimeä) päivä mennyt siinä sitten ihan ohi. Nyt Satu niskasta itteeni kiinni ja hyödyntämään sopivan rennosti seuraavat vapaat! ^^

    ps. Hattaratakki on paras. <3 Ja siivousoperaatiota tuntuu tarvitsevan itse kukin aina tietyin väliajoin, pitäisi olla aika tylsimys ja aina samanlaisista vaatteista/tavaroista tykkäävä kopio eilisestä itsestään jos ei ikinä kaipaisi muutosta. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, makaroonilaatikkoa! Välitön tahto saada sitä heti ♥ Ehkä loppuviikosta voisin tehdä. Minin olotilaa helpotti paljon lumi ja valo, toivottavasti sielläkin pian!

      Ja on totta, että muutos on hyvästä. Tai vähintäänkin viikkaus ;)

      Poista
  3. mun huomisen arkivapaan suunnitelmat näyttää hyvin samalta :) ite oon aina ollu vähän surkeana kun omat viikonloput kuluu tasaisesti toisinaan töissä ja arkena saa "vapailla" aina yksin. mutta nyt osaan arvostaa sitä, oma-aika on saanut ihan uuden merkityksen :) ja nyt kun ei enää opiskele, niin ne arkivapaat on ihan oikeita vapaapäiviä. ja koska huomenna on enemmän aikaa (myös) ruuanlaittoon, päätin testata uutta pataani ja loihtia vähän sitä parempaa arkiruokaa! go arkivapaat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. asioilla on aina puolensa, mutta arkena ei ole kaupoissa ruuhkaa, pystyy hoitamaan kaikki virastoasiat jne :) ja go pataruoka! kuulostaa kivalta suunnitelmalta.

      Poista