torstai 7. marraskuuta 2013

Väriviikko: vihreä

Vihreä, luonnon väri. Väri liitetään usein myös kateuteen, elinvoimaan ja hedelmällisyteen. Ilmeisesti vihreä myös rauhoittaa; ihminen tuntee olevansa turvassa ja hoivattuna vihreässä ympäristössä. No, onhan olemassa se laulukin sammalvuoteesta... luonnossa on jotain hyvin rahoittavaa.

En oikeastaan pidä vihreästä liiemmin juuri muuten kuin luonnossa, ruuassa ja kasveissa. Ja possuissa.



Adelen 21 oli paljon soitossa hetki sitten/ Amazonian Lily tuoksun sain syntymäpäivälahjaksi viime kesänä/ Tea Three öljy on oikukkaan ihon ystävä/ Possut ovat tulleet pääsiäismunista...

Muumilasinalusissa piilee monia totuuksia. Tässä rakennetaan olutkapakkaa, "the prophet says we must be happier"/ Maison Bellen puhditustuotteet on pakattu nätisti, tämä on keittiössä vakiovarusteena/ Kuten myös kortti... vaikka tässä taloudessa syön kyllä aamiaisen aina sängyssä kun se on mahdollista!/ Lega-legan kauppakassi on Krotian matkamuisto, lisää kaupasta täällä./ Basilika on lempiyrttini ja tänä syksynä olen tehnyt tuttavuutta ruusukaalien kanssa, niin suloisia palleroita.

EN: color week: my favorite things in green.

4 kommenttia:

  1. Nämä sinun kuvat on ihania! :) Asettelu ja värit on huippu söpöjä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis. On tosi kiva saada palautetta! Tätä oli mukava puuhastella, vaikkakin aika suuritöistä varsinkin näillä valomäärillä.

      Poista
  2. Yhdyn edelliseen. Kaikki kuvat ovat olleet kauniisti aseteltuja ja herkullisen näköisiä :)

    VastaaPoista