keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Väriviikko: keltainen

Keltainen on liitetty länsimaissa usein viattomuuteen. Joskus muinoin keltainen viestilippu laivassa tarkoitti ilmeisesti, että aluksessa on ruttoa :) Keltainen yhdistetään myös aurinkoon, kultaan ja jumaluuteen.

Janoan keltaista jatkuvasti väreistä eniten, pienissä yksityiskohdissa. Asusteissa, sisutuksessa. Se tuntuu tekevän oloni paremmaksi. Valaisee tilan ja mielen.Sitruuna ruokakaupasta, yritän aloittaa aamun vedellä ja tuolla kirpsakalla ihmeaineella/ Peppi Pitkätossu on lahja vanhemmiltani minulle ja siskolleni uuteen kotiimme maalle kun olen ollut pieni/ sitruuna-sormisuola on ostettu siitä pienestä keittiökaupasta Aleksis Kiven kadulta.../ Myyrämagneetti  puolestaan Tallipihalta. Ihana myyrä.

EN: Color week: my favorite thing in yellow.

2 kommenttia:

 1. Väriviikko - mikä ihana & kekseliäs idea :) Oli kiva hypätä matkaan, vaikkakin tällein vähän jälkijunassa.
  Kävin muuten kurkkaamassa Pieni kamari-putiikin ja sieltä lähti vaikka mitä matkaan ! Blogiin asti en ole saanut tuomisia (termari, säilytyspurkkeja, pöllö-nenäliinoja miehelle) kumminkaan kuvattua (täällä pimeydessä innostaa työpäivien jälkeen entist vähempi ruveta kuvailemaan ;), ja mies söi tuliaistikkaritkin heti :P Mutta aivan älyttömän söpö paikka se kyllä oli! Ostoskorin olisin tarvinna..

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista, et arvaa miten piristi kun pääsin juuri tuolta vesisateesta litimärkänä kotiin! Kiva, että tykkäät ja näitä olisi kiva lukea muidenkin tekeminä..väriviikkohan voisi olla asuviikko, koruviikko tai mikä tahansa...

   Pienikamari on kyllä ihana <3 Kiva, että kävit kurkkaamassa. Jyväskylä vinkeistä siis ON todistetusti ollut hyötyä edes yhdelle :)

   Poista