sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tulossa ensi viikolla: väriviikko

Ensi viikolla vietetään harmaan marraskuun kunniaksi teemaviikkoa iloisissa väreissä.

Sain haasteen syyskuussa, mutta päätin jo silloin tehdä tämän vähän eri tavalla. Kosmetiikkablogeissa kiersi siis joskus loppukesällä värihaaste, jossa bloggajat listasivat lempituotteitaan eri väreissä. Sisareni haastoi minut tähän, mutta pienellä joustolla:

"Tehtävä on siis yksinkertainen: valitse kustakin väristä sinun lempijuttusi/tuotteesi. Se voi olla mikä vaan, itse listasin lähinnä vain kosmetiikkaa, sillä sitä täällä blogissa pyörii muutenkin :) Toteutus voi siis olla juuri sellainen, kun haluat!"



Ja värithän ovat: punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, violetti ja pinkki. Indigon jätin suosiolla haasteesta pois. Samoin multicoloria voi halutessaan kurkata blogistani täältä, siitä ei tule juttua erikseen. Olisi itse asiassa tosi hauskaa toteuttaa tämä sama haaste pelkästään asukuvin. Katsotaan, josko tulevaisuudessa. 

Huomenna siis liikkelle, ensimmäisenä värinä punainen! Jokaiselle värille on oma päivänsä ja tiedossa siis muutakin kuin kosmetiikkaa. Teemaviikko päättyy sunnuntaina. Olisi kiva, jos vaikka hihkuisitte kommenttiboksiin myös omia lempijuttujanne eri väreistä. Hyvä kiertämään... olisi kiva kuulla tarinoitanne.

P.s Huomaathan alla tämän päivän toisen jutun myös :)

EN: I'm starting a color week here tomorrow. I'll list my favorite things every day, one color at the time. Hope you like it :)

4 kommenttia:

  1. Jihuu, värit tekee hyvää :) Aina se marraskuun harmaus vaan jaksaa ihmetyttää.. Kiva, että toteutat haasteen omalla tyylilläsi. Oranssi kiinnostaa kovasti, jään innolla odottelemaan väripläjäyksiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti itsekin hetki miettiä että mitä olen kuvannut.. Toivottavasti tykkäätte toteutuksesta :)

      Poista
  2. Jihuu!! Tästä tulee hauska ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että tykkäät toteutuksesta myös. Ja kiitos haasteesta!

      Poista