perjantai 15. marraskuuta 2013

It's not me. It's you. It was a cute effort that got us nowhere.

Muutama sananen tästä teen juonnista, jonka oli tarkoitus helpottaa kasvojeni tunnevammaisen ihon kanssa.

Päästän teidät heti jännityksestä kertomalla, että "well, I could not feel the difference after one day... or the days that followed". Join tätä uskollisesti joka ilta. Paitsi kun olin Jyväskylässä, en muistanut pakata teepusseja mukaan (hyvä kun muistan pakata itseni kun lähden).

Dr. Stuartin Skin Purify maistuu ihan hyvältä, käypäiseltä yrttiteeltä. Luulisin, että aineenvaihdunta hiukan vilkastuu, mutta vihreä tee ajaisi varmaankin saman asian. Mitään huikaisevia tuloksia en ole ihoni kunnossa huomannut. Hiukan parempaa kohti on tosin nyt menty, etanatahtia. Luulen kylläkin, että näistä vähäisistäkin parannuksista on kookosöljyä kiittäminen, mutta palaan asiaan kun aikaa kuluu vielä lisää.




Koska mielestäni olen käyttänyt tuotetta tunnollisesti koko paketin kestoajan, ei vika ole minussa. Tästä ei ollut mitään apua.

Teepussit olivat kyllä söpöjä, voisin testata jotain toista laatua ihan vain huvin vuoksi ja teen kannalta. Nätti kuvakin tuli, kun vähän taiteili.

EN: I have now noticed that this product does not do anything for my skin, but it's still ok  flavored tea. And cute tea bags... so maybe it's not a waste after all? Maybe just not what I expected. Just don't get your hopes up if you buy this :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti