maanantai 18. marraskuuta 2013

Eilinen vilukissa villatakissa

Palelen. Ihan koko ajan.

Tiedän tiedän, nyt ei ole edes kylmä.

Silti kotona on jatkuvasti jalassa pitkät pyjamahousut ja pitkähihainen paita. Villasukat vakiovarusteena, vaikka suurimman osan kotiajastani vietän untuvapeiton alla. Sanovat vilukissaksi ja mietin itsekseni että sellaisten tarkoitus olisi kai maata uunin pankolla kaiket päivät.

Eilen sain muutamia kuvia siitä villapaidasta, joka kahtia leikattiin. Tässä teille muutama näytille. Kylmä oli myrskytuulessa, näytän ehkä siitä johtuen aika surulliselta. Villatakkini on siis todella simppeli, mutta pidän siitä kuitenkin kovasti. Juuri sellainen yksinkertainen ja toimiva vaate. En vielä tehnyt kiinnityssysteemiä, olen käyttänyt vyötä jos on ollut sellainen tunne. Äitini tosin oli hankkinut tähän Yhden Suuren Napin, joka "olisi just täydellinen siihen". Kaippa sitä täytää kokeilla. Äidit tietävät aika usein...

Mitäs tykkäätte, toimiiko tämä?

EN: My DIY cardigan. Very simple, just the way I like things in my life.

8 kommenttia:

 1. sun ihohan näyttää olevan hyvässä kunnossa! :)

  t. atoopikko jota risoo syksyn ja talven aiheuttamat kutisevat läiskät ympäri kroppaa ja naamaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! valotus tekee kylläkin paljon ja valokuva (ellei ole lähikuvia) antaa paljon anteeksi. mutta parempaan suuntaan, toivotaan että tämä jatkuu. ihoasiat on aina tosi subjektiivisia... varmasti monella on itseäni paljon pahempi tilanne, mutta kun kasvot on koko ajan näkyvillä niin helposti siitä murehdin.

   paljon tsemppiä omiin iho-ongelmiisi! läheisissäni on myöskin atooppisesta ihosta kärsiviä, joten tiedän miten kiusa sekin voi olla :( ehkä meidän molempien pitäisi lähteä aurinkolomalle, eikös se yleensä ole ratkaisu näihin (ja moniin muihin) ongelmiin?

   Poista
 2. Takki näyttää tosi makealta!!:) tekisitkö mullekin...?:)) PS. Lähden mieluusti yllä olevan atoopikon kanssa aurinkoon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! voin tehdä jos neule löytyy valmiina ja ompelukone.

   Poista
  2. Tuu fanny eka sieltä belgiasta pois niin jokohan lähdetään ;)
   -m

   Poista
  3. hei mikäs ihmeen treffipalsta tästä blogista nyt on tullut? :) ja miksei kukaan halua ottaa mua mukaan?

   Poista