tiistai 26. marraskuuta 2013

7 kuvan syksy

Kohta on jo jolukuu, maassa on hieman lunta. Lienee oikein olettaa, että syksy on mennyt?

7 kuvan kesä- jutusta tykättiin, sain idean että miksei tätä voisi tehdä hieman useammin. Tässä siis seitsemän kuvaa syksystäni.

EN: 7 photos of my autumn.Aloitin uuden työn ja yritin muutenkin saada elämään jotain tolkkua. Toistaiseksi olen onnistunut huonosti! / I started a new job and tried to find some sense in things... so far not so good, but I'm working on it!


Tukan väri vaaleni jälleen, nyt on kovasti harkinnassa, että leikkaanko sen lyhyeksi. Aion kasvattaa oman värini takaisin, ainakin osittain. Uteliaisuudesta! Siinäpä projektia seuraavalle 20 vuodelle. / Getting more blond.


Olen syönyt paljon vuohenjuustopatonkeja ja basilikaa suunnilleen kaiken päällä. Ja fiilistellyt noita lakanoita. / My favorite dinner, at least if you judge by the number of photos... I apparently eat basil with everything...


Kävin Satumetsässä. / It's so beautiful...


Kamppalin iho-ongelmien kanssa ja tilanne meni vaihtelevasti huonosta vähän parempaan, todella huonoon ja niin edelleen. Nyt ollaan aika hyvässä vaiheessa, joten varmasti teillekin tulee vielä kirjoiteltua lisää aiheesta! / I've struggled with my skin... now it's slowly gettin better I think. 


Kuvasin blogiin väriviikon ja innostuin. Tänä syksynä olen myös julkaissut enemmän asukuvia, oletteko tykänneet? / I got exited about colors.Olen kaivannut paljon molempia siskojani, mutta erityisesti pikkuista joka on ollut kaukomailla. Onneksi hän saapuu pian kotiin! / My sister has been in Belgium, I've missed her so much. I'm so happy that she is coming home soon <3

Sellaista syksyyn. Aika värikkäistä kuvia... yllättävää. Ehkä olen kaivannut piristystä arkeeni. Tehkää muutkin tämä! Erikseen haastan tällä kertaa Hertan kun muistelen että hän teki kesäversionkin aikanaan. Linkkailkaa kommenttiboksiin omat versionne. Syksy on ihan yhtä kiva kuin kesä.

Pretty colorful so far, I'm surprised.

8 kommenttia:

 1. Multa kun meni se 7 kuvan kesä -vähän pöperöksi ni jospa tässä aihetta juhlaan sitten... Asukuvat on olleet niin ihania! <3 oikeesti, oon tykännyt hullusti niistä :) inspiroi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos miljoonasti <3 ja tee ihmeessä, olisi kiva nähdän toisten kuvia myös!

   Poista
 2. Ai vitsi, seuraavaksi luen kyllä tytölle peppi pitkätossua! Ja kiitos hurjasti, haaste tosiaan otettu vastaan, ja kohta käyn sen kimppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppi on hyväksi ihmisille! Odottelen toteutustasi innolla :)

   Poista
 3. Oot ihan mielettömän luonnonkaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä kiltti. Kauneus on monesti katsojassa joten kiitos kovasti kaunokainen!

   Poista
 4. Ihanat IHANAT hiukset, älä missään nimessä leikkaa niitä! Ja muutenkin todella kaunis kuva sinusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana :) Just eilen vetäisin näistä 10cm pois!
   Tukkaa on pakko leikata joskus ja mulla on nyt menossa oman värin kasvatusprojekti tosiaan että saapi sitten kasvaa taas seuraavat vuosikymmenet. Lohdutan tässä lähinna itseäni. Mutta kiitos kauniista sanoistasi <3

   Poista