maanantai 16. syyskuuta 2013

Seitsemän kuvan kesä

Aika monessa paikkaa on nyt pyörinyt tämä "7 kuvaa kesästäsi" juttu. Tietty haluan tehdä, enkä jaksa odottaa että joku haastaa tähän puuhaan :). Muistan kirjoittaneeni, ettei tämä kesä ollut niin kovin erilainen kuin viime kesä, mutta oli se sitten kuitenkin. Koska tästä minulla on paljon enemmän muistoja. Ja näin palmuja ja merisiilejä! Joten, tässä seitsemän hetkeä minun kesästäni.

EN: 7 photos of my summer. 

Kävin kesäloman alkajaisiksi lempityttöni luona Helsingissä. Oli ihan mieletön auringonpaiste ja lämmin... tutustuin Helsinkiin vähän paremmin (vierastan) ja oli ihanaa aloittaa loma turvallisesti seurassa, joka ymmärtää minua vaikka tekisin mitä. Ja mehän tehtiin vaikka mitä! :) / First up; Helsinki and my favorite girl.
Helsingistä suuntasin koti-Jyväskylään, oli ihanaa olla siellä rauhassa. Jokainen joka yrittää kerran parissa kuukaudessa vierailla kotikaupungissaan viikonlopun yli (niin, että kaikki vierailun osapuolet olisivat tyytyväisiä), tietää mistä puhun. Jyväskylässä vietettiin myös pikkuisimman siskon yo-juhlia. Oli melkoiset pirskeet./ I hang out a lot in Jyväskylä. Tried to spent every available minute with my friends.

Perheen kanssa vietettiin laatuaikaa Kroatiassa. Lähtisin takaisin koska vaan. /Spent some quality time with my family in Croatia. I would go back any time, loved the place!
Kuvasin paljon kissoja. Ja otin muutenkin valokuvia. / I took many photos of cats... and other things.Käytiin piknikillä. Ainakin kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla seura oli hyvää, vaikka vain toisella kerralla kuviossa oli myös ruokaa. Opittiin yhdessä elämästä jotakin. / Went to picnics and ate outside. I think we actually learned something about life ;)

Rakensin farkkuliiviä ja tykkäsin monista kesävaatteista (olen kumminkin onnellinen että on syksy ja saan taas pukeutua). Otettiin paljon kuvia myös blogiin siskojen kanssa. / Loved my second hand vest and tried to take some photos for this blog as well.


Söin uskomattoman monta aamiaista sängyssä. Ja aika hurjan määrän vesimeloonia jos kiloissa ajatellaan. / I had breakfast in bed... many many times. I hope that this will continue in the future...

Sellaisia kesäjuttuja. Haluan tehdä syksystä oman tarinan myös, jipii! Haastan ainakin seuraavat kertomaan omasta kesästään seitsemällä kuvalla: Milla, Satu, Veera ja Rapu. Ja tehkää muutkin ja linkatkaa omanne tänne!

6 kommenttia:

 1. Hihii, kiitos haasteista! Just tein omani valmiiks huomista julkaisua varten. ;) Et ihan ehtinyt olla ensimmäinen haastaja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, no pääasia että juttu on tulossa :)

   Poista
 2. :) Kivoja hetkiä & kuvia. Toisen kuvan alla olevaan tekstiin uskon siskoni samaistuvan täysin.. Helsinkiläistynyt tyttö on nyt täällä käymässä parin päivän verran ja koittaa revetä joka paikkaan. :)

  Olen tosi huono haasteissa, aina ne jää .. Mutta YRITÄN ♥

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä siskollesi! Ja ei paineita, teet jos jaksat :)

   Poista
 3. tämä oli kiva! lisää näitä :) ps. tätähän voisi joskus toteuttaa myös viikkotasolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja selvä, kiva että jokus tulee toiveitakin. yritetään ottaa uusiksi tämä.

   Poista