tiistai 3. syyskuuta 2013

Meikkipohja haussa, tuskaa tuskaa ja muita kokemuksia

En kuulu niihin naisiin, jotka pitävät meikkaamisesta. Kuulun niihin, jotka haluavat näyttää kauniilta mahdollisimman vähällä vaivalla/ mahdollisimman vähällä meikillä :) Ihan meikittä en kuitenkaan arkisin kulje, töissä on kiva olla vähän elävämmän näköinen ja pidän siististä ulkonäöstä.

Käytin pitkään Body Shopin nestemmäistä mineraalimeikkivoidetta, josta tykkäsin tosi paljon, mutta jonka sävy ei ollut kuitenkaan oikein minään vuodenaikana oikea... sitä metsästettiin myyjän avustuksella useampaan otteeseen, aina eri purkin kanssa kotiin ja aina sama juttu. Harmi. En olisi varmaan vaihtanut sitä tuotetta muuten pois. Toimi ihollani hyvin.

Nyt kun on tultu tähän sävyttävien päivävoiteiden, BB-, CC- ja mitälie voiteiden ajanjaksolle niin olen testannut oikeasti varmaan 10 eri vaihtoehtoa. Tykkään kevyestä lopputuloksesta, joten siinä mielessä tämä trendi on kuin minulle tehty. Kuten olen muutamaan otteeseen maininnutkin, niin ihoni on kenkkuillut viime aikoina oikein urakalla, ja huomasin että joidenkin tuotteiden kohdalla tilanne paheni. Esimerkiksi muualla paljon hehkutusta saanut Lumenen BB ei känyt minulle sitten niin ei ollenkaan. Tässä huomataan myös se, miten kosmetiikka on tosi henkilökohtainen juttu; mikä toimii yhdelle ei välttämättä todellakaan toimi toiselle. Olen toki pitänyt kokeilujen välissä taukoja, joten ei huolta, en ole rasittanut itse ihoani ihan puhki asti.



Joskus tuossa kesän loppupuolella, Jolie-tilaukseni yhteydessä, sain muutaman BB-voidenäytteen luonnonkosmetiikkapuolelta, ja molemmat on nyt testattu. 

Melvitasta sen verran että huraa- joku on keksinyt miten suojakerroin on lisätty luonnonkosmettiikkaan! Sävy on itselleni ehkä hieman vaalea, mutta kunhan pimeys laskeutuu Suomeen, niin se varmasti olisi ihan hyvä. Tuoksu tässä tuotteessa puolestaan ajaa minut pois, en ole ruusuihmisiä! Jos haluat, että kasvosi tuoksuvat ruusulta vahvasti myös omaan nenääsi, niin tämä on juuri sinulle. Tuo Terre d'Ocin voide taitaa kuitenkin olla kaikkien aikojen suosikkini... koostumus on hyvä, lopputulos on täydellinen. Vähän lisää korjailua joudun peitevoiteella tekemään, mutta en paljon. Tuleveisuudessa toivon tottakai, että ihoni paranee siihen kuntoon, että tarvitse peitevoidetta ollenkaan... ainahan saa haaveilla :)

Onko teillä omia suosikkeja meikkipohjien suhteen? Tai sellaisia tuotteita jotka eivät ole toimineet ollenkaan?Täällä Terre d'Ocin lisäksi testatuista hyvän arvosanan saavat Cliniquen sävyttävä päivävoiden sekä BB. Olisin varmaan kääntynyt siihen suuntaan, jollei luonnonkosmetiikka vetäisi nyt enemmän puoleensa. Hyvän meikkipohjan löytäminen  on pirun vaikeaa. Vähän niinkuin luottokampaajaan. Kun se löytää, ei halua enää päästää irti.

EN: Testing testing... I love Terre d'Oc's BB cream, Melvita was a bit too full of roses for my nose. But if you like the smell of roses, this is your choice. 

6 kommenttia:

  1. Olin Joliella hlökohtaisessa meikkikoulussa, ja meikkaaja teki meikkipohjan tolla Terre d'Ocin bbllä. Hyvä pohja, varsinkin arkimeikkiin, mut jos on luomiväriä, niin tuppaa karkaan vakoihin. Eli hyvä arkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta, oon miettinyt itsekin sitä meikkikoulua tai ehkä mulle olisi vielä parempi se ihokonsultaatio... oliko hyvä kokemus? Hyvä tietää tuo luomiväriasiakin, vaikka tuskin koskaan käytän... Pikkusisko joskus tivasi ihmeissään että miksi näin ".. siis mutta sähän osaisit kuitenkin?!?!" :D Osaisin juu.

      Poista
  2. Ebaysta olen tilannut purnukan aasian ihmettä eli sitä "ihan oikeaa" bb-voidetta, ja tajuan hypetyksen täysin! Pitkän mietinnän jälkeen päädyin Skin79 Super+ Bb-creamiin ja oon ihan rakastunut :D Voide&postituskulut eivät olleet peruslumenea kalliimpia, ja sävy osuu googlen avulla aika nappiin, suosittelen lämpimästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OK, eli oikean BB:n jälijillä :) Kuulostaa mielenkiintoiselle, googlaankin het...

      Poista
  3. Oli kyllä erittäin antoisa kokemus. Meikkaaja oli tosi mukava, ja sain paljon neuvoja ja hyviä tuotteita. Päätin viä kokeilla sellaista tyyliä, jota ei tulis yksikseen tehtyä ja oli kyllä huippu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla. Ehkä minäkin sitten joskus... Voisi saada vaikka uutta innostusta tuohon meikkaamiseen. Erityisesti huulimeikkiä vierastan, vaikka se muilla näyttää aina niin kivalta!

      Poista